Bent u op zoek naar een unieke feestlocatie in de regio Gooi- en Eemland? Laat u verrassen door het schip MPS de Amer. Vier uw jubilea, verjaardagsfeest of andere speciale gelegenheid op het water. Feesten, borrelen en genieten op het water. Met diverse aanlegplaatsen langs het Gooimeer, Eemmeer en rivier de Eem is MPS de Amer een uitermate geschikte locatie voor de regio Gooi- en Eemland.

Feestlocatie in Baarn

MPS de Amer is een geheel gerenoveerde salonboot en heeft een boven-en benedendek dat van alle gemakken is voorzien. Op het bovendek kunt u genieten van de fantastische vergezichten waardoor u helemaal tot rust komt. Het benedendek is stijlvol ingericht en biedt comfortabele zitplaatsen. Het schip biedt ruimte aan maximaal 70 personen en is daardoor ideaal als besloten locatie. Onze gastvrouwen en gastheren zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Zo kunt u een bijzondere gelegenheid op een bijzondere manier vieren!

Bekijk onze arrangementen voor uw feest in Baarn

Wij bieden verschillende arrangementen aan voor het organiseren van uw feest.
Klik op een van de onderstaande arrangementen voor meer informatie:

De kosten zijn als volgt opgebouwd:

  • Huur van het schip voor 4, waarvan 3 uur varen € 1000,00
  • Drankarrangement; per persoon per uur € 6,50 p.p.
  • Basisdiner (satébuffet) € 25,00 p.p.
  • Uur extra varen € 175,00

Huur schip aan de kade voor 4 uur

Overige informatie Maximaal 70 personen. Vaartijden dienen te liggen tussen 10.00-23.00 uur. Opstap is in Baarn, andere plaatsen zijn mogelijk in overleg. Kijk voor meer informatie op de pagina; aanlegplaatsen.

Wilt u graag eerst zelf onze feestlocatie bekijken en uw wensen persoonlijk bespreken? Maak dan even een afspraak via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via 035 54 14 387 dan kunnen wij de mogelijkheden verder bespreken.

Scroll naar boven