Unieke trouwlocatie voor uw trouwfeest

Home » Unieke trouwlocatie voor uw trouwfeest
Op zoek naar een unieke trouwlocatie in Baarn? Geniet samen met uw vrienden, familie, kennissen en andere dierbaren van een geheel verzorgd trouwfeest op MPS de Amer.
Een unieke trouwlocatie met vorstelijk Baarn als thuishaven. Als onderdeel van Restaurant Eemlust kunt u vertrouwen op gastvrije service met een lach. Onze gastvrouwen en gastheren zorgen dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Om te garanderen dat ook het eten van een uitstekend niveau is, wordt dit verzorgd door onze eigen keukenbrigade! Zo kunt u onbezorgd genieten van een van de mooiste dagen van uw leven!

Uw huwelijksfeest, uw wensen

Wij begrijpen dat u een weloverwogen keuze wilt maken voor deze onvergetelijke dag. Wij nodigen u dan ook graag vrijblijvend uit voor een rondleiding op ons schip, zodat u op uw gemak kunt rondkijken en wij persoonlijk al uw wensen kunnen bespreken. Van een hoffelijk ontvangst, kleinschalige ceremonie, een luxe diner, een hippe borrel tot een spectaculair huwelijksfeest, wij helpen u graag deze dag tot in de puntjes te verzorgen. Trouwen zoals u dat wenst!

Ons arrangement | Bruiloft (ceremonie aan boord)

Hieronder vindt u het arrangement dat wij aanbieden voor het organiseren van uw bruiloft.

Ceremonie aan boord van het schip

Prosecco

Bruidstaart

Hollandse bar

Borrelgarnituur

Officiële trouwlocatie in Baarn

Trouwen op gemeentehuis Baarn of op een schitterende officiële trouwlocatie? De keuze is uiteraard aan u. Afhankelijk van uw wensen en budget helpen wij u graag bij het vormgeven van deze schitterende dag. Als officiële trouwlocatie in Baarn zijn er diverse voorwaarden waaraan wij moeten voldoen, zodat u verzekerd bent van een top locatie. Zo is onze locatie voor iedereen toegankelijk en is er ruime parkeergelegenheid.

Uw trouwfeest aan boord of aan wal

Een receptie aan wal, aan boord of in ons restaurant, een spectaculair trouwfeest met DJ op ons terras en een smaakvol diner benedendeks. Zijn een paar van de mogelijkheden, maar ook uw huwelijksceremonie kan bij ons plaatsvinden. Dat betekent dat u uw jawoord kunt geven aan boord van ons schip, in ons restaurant of op ons prijswinnende terras.

Wilt u graag onze trouwlocatie bezichtigen en uw wensen persoonlijk bespreken? Maak dan even een afspraak via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via 035 5414387 dan kunnen wij vrijblijvend de mogelijkheden verder bespreken.

Aanlegplaatsen in Amersfoort, Baarn, Soest, Huizen, Eemdijk en Bunschoten-Spakenburg

Scroll naar boven