Trouwlocatie Baarn

Home » Trouwlocatie Baarn

Op zoek naar een unieke trouwlocatie in Baarn? Geniet samen met uw vrienden, familie, kennissen en andere dierbaren van een geheel verzorgd trouwfeest op MPS de Amer.

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Bij MPS De Amer kunnen jullie de perfecte trouwlocatie in Baarn huren voor jullie speciale dag. Met een idyllische ligging aan het water en een prachtig uitzicht, bieden wij een betoverende omgeving voor jullie ceremonie en receptie. Onze professionele en ervaren team staat klaar om jullie wensen te vervullen en een onvergetelijke bruiloft te creëren. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor deze trouwlocatie in Baarn!

Onze trouwlocatie in Baarn, volledig naar uw wens

Wij begrijpen dat u een weloverwogen keuze wilt maken voor deze onvergetelijke dag. Wij nodigen u dan ook graag vrijblijvend uit voor een rondleiding op ons schip, zodat u op uw gemak kunt rondkijken en wij persoonlijk al uw wensen kunnen bespreken. Van een hoffelijk ontvangst, kleinschalige ceremonie, een luxe diner, een hippe borrel tot een spectaculair huwelijksfeest, wij helpen u graag deze dag tot in de puntjes te verzorgen. Trouwen zoals u dat wenst op een prachtige trouwlocatie in Baarn!

Ons arrangement | Bruiloft (ceremonie aan boord)

Hieronder vindt u het arrangement dat wij aanbieden voor het organiseren van uw bruiloft.

Ceremonie aan boord van het schip

Prosecco

Bruidstaart

Hollandse bar

Borrelgarnituur

Officiële trouwlocatie in Baarn

Trouwen op gemeentehuis Baarn of op een schitterende officiële trouwlocatie? De keuze is uiteraard aan u. Afhankelijk van uw wensen en budget helpen wij u graag bij het vormgeven van deze schitterende dag. Als officiële trouwlocatie in Baarn zijn er diverse voorwaarden waaraan wij moeten voldoen, zodat u verzekerd bent van een top locatie. Zo is onze locatie voor iedereen toegankelijk en is er ruime parkeergelegenheid.

Uw trouwfeest aan boord of aan wal

Een receptie aan wal, aan boord of in ons restaurant, een spectaculair trouwfeest met DJ op ons terras en een smaakvol diner benedendeks. Zijn een paar van de mogelijkheden, maar ook uw huwelijksceremonie kan bij ons plaatsvinden. Dat betekent dat u uw jawoord kunt geven aan boord van ons schip, in ons restaurant of op ons prijswinnende terras.

Wilt u graag onze trouwlocatie bezichtigen en uw wensen persoonlijk bespreken? Maak dan even een afspraak via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via 035 5414387 dan kunnen wij vrijblijvend de mogelijkheden verder bespreken.

Aanlegplaatsen in Amersfoort, Baarn, Soest, Huizen, Eemdijk en Bunschoten-Spakenburg

Scroll naar boven