Trouwen op het water Huizen

Home » Trouwen op het water Huizen

Wilt u trouwen op het water in Huizen? Geniet samen met uw vrienden, familie, kennissen en andere dierbaren van een geheel verzorgd trouwfeest op MPS de Amer.

Ontdek de magie van trouwen op het water in Huizen aan boord van de prachtige salonboot MPS de Amer. Met een idyllische omgeving en een sfeervolle ambiance bieden wij een unieke locatie voor jullie speciale dag. Geniet van een intieme ceremonie, omringd door het rustgevende water en de betoverende natuur. Laat onze ervaren bemanning jullie verwennen terwijl jullie samen varen naar een onvergetelijk huwelijk op de schitterende wateren. Een romantische ervaring die jullie en jullie gasten nog lang zullen koesteren. Ontdek de mogelijkheden om te trouwen op het water in Huizen hieronder. 

Trouwen op het water Huizen - Simpelweg magisch

Wij begrijpen dat u een weloverwogen keuze wilt maken voor deze onvergetelijke dag. Wij nodigen u dan ook graag vrijblijvend uit voor een rondleiding op ons schip, zodat u op uw gemak kunt rondkijken en wij persoonlijk al uw wensen kunnen bespreken. Van een hoffelijk ontvangst, kleinschalige ceremonie, een luxe diner, een hippe borrel tot een spectaculair huwelijksfeest, wij helpen u graag deze dag tot in de puntjes te verzorgen. Trouwen op het water in Huizen zoals u dat wenst op een prachtige locatie!

Ons arrangement | Bruiloft (ceremonie aan boord)

Hieronder vindt u het arrangement dat wij aanbieden voor het organiseren van uw bruiloft.

Ceremonie aan boord van het schip

Prosecco

Bruidstaart

Hollandse bar

Borrelgarnituur

Officiële trouwlocatie in Huizen

Trouwen op gemeentehuis of trouwen op het water in Huizen? De keuze is uiteraard aan u. Afhankelijk van uw wensen en budget helpen wij u graag bij het vormgeven van deze schitterende dag. Als officiële trouwlocatie in Huizen zijn er diverse voorwaarden waaraan wij moeten voldoen, zodat u verzekerd bent van een top locatie. Zo is onze locatie voor iedereen toegankelijk en is er ruime parkeergelegenheid.

Uw trouwfeest aan boord of aan wal

Een receptie aan wal, aan boord of in ons restaurant, een spectaculair trouwfeest met DJ op ons terras en een smaakvol diner benedendeks. Zijn een paar van de mogelijkheden, maar ook uw huwelijksceremonie kan bij ons plaatsvinden. Dat betekent dat u uw jawoord kunt geven aan boord van ons schip, in ons restaurant of op ons prijswinnende terras.

Wilt u graag onze trouwlocatie bezichtigen en uw wensen persoonlijk bespreken? Maak dan even een afspraak via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via 035 5414387 dan kunnen wij vrijblijvend de mogelijkheden verder bespreken.

Aanlegplaatsen in Amersfoort, Baarn, Soest, Huizen, Eemdijk en Bunschoten-Spakenburg

Scroll naar boven