Partyschip Soest

Home » Partyschip Soest

Welkom bij MPS De Amer, uw ideale keuze voor het huren van een partyschip in Soest! Met ons indrukwekkende aanbod en uitstekende service zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring. Stap aan boord van ons schip en geniet van een sfeervolle ambiance, uitstekende catering en een adembenemend uitzicht op de prachtige wateren. Huur nu ons partyschip in Soest en maak van uw evenement een ware sensatie.

Partyschip huren Soest

MPS de Amer is een geheel gerenoveerde salonboot en heeft een boven-en benedendek dat van alle gemakken is voorzien. Op het bovendek kunt u genieten van de fantastische vergezichten waardoor u helemaal tot rust komt. Het benedendek is stijlvol ingericht en biedt comfortabele zitplaatsen. Het schip biedt ruimte aan maximaal 70 personen en is daardoor ideaal als besloten locatie. Onze gastvrouwen en gastheren zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Zo kunt u een bijzondere gelegenheid op een bijzondere manier vieren op onze partyschip in Soest!

partyboot

Partyschip huren in Soest? Bekijk onze arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen aan voor het huren van een partyschip in Soest.
Klik op een van de onderstaande arrangementen voor meer informatie:

Wilt u graag eerst zelf onze feestlocatie bekijken en uw wensen persoonlijk bespreken? Maak dan even een afspraak via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via 035 54 14 387 dan kunnen wij de mogelijkheden verder bespreken.

Scroll naar boven