Partyboot Eemdijk

Home » Partyboot Eemdijk

Maak je volgende feest onvergetelijk op een partyboot in Eemdijk! Met zijn prachtige uitstraling en ruime interieur biedt De Amer de perfecte setting voor elk evenement. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of bruiloft, onze ervaren bemanning zorgt voor een naadloze ervaring op het water. Geniet van adembenemende uitzichten, uitstekende catering en een feestelijke sfeer aan boord van Partyboot De Amer. Boek vandaag nog jouw partyboot in Eemdijk en geef je feest een bijzondere touch!

Partyboot huren Eemdijk

MPS de Amer is een geheel gerenoveerde salonboot en heeft een boven-en benedendek dat van alle gemakken is voorzien. Op het bovendek kunt u genieten van de fantastische vergezichten waardoor u helemaal tot rust komt. Het benedendek is stijlvol ingericht en biedt comfortabele zitplaatsen. Het schip biedt ruimte aan maximaal 70 personen en is daardoor ideaal als besloten locatie. Onze gastvrouwen en gastheren zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Zo kunt u een bijzondere gelegenheid op een bijzondere manier vieren op onze partyboot in Eemdijk!

partyboot

Partyboot huren in Eemdijk? Bekijk onze arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen aan voor het huren van een partyboot in Eemdijk.
Klik op een van de onderstaande arrangementen voor meer informatie:

Wilt u graag eerst zelf onze feestlocatie bekijken en uw wensen persoonlijk bespreken? Maak dan even een afspraak via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via 035 54 14 387 dan kunnen wij de mogelijkheden verder bespreken.

Scroll naar boven