Partyboot Almere

Home » Partyboot Almere

Maak je volgende feest onvergetelijk op een partyboot in Almere! Met zijn prachtige uitstraling en ruime interieur biedt De Amer de perfecte setting voor elk evenement. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of bruiloft, onze ervaren bemanning zorgt voor een naadloze ervaring op het water. Geniet van adembenemende uitzichten, uitstekende catering en een feestelijke sfeer aan boord van Partyboot De Amer. Boek vandaag nog jouw partyboot in Almere en geef je feest een bijzondere touch!

Partyboot huren Almere

MPS de Amer is een geheel gerenoveerde salonboot en heeft een boven-en benedendek dat van alle gemakken is voorzien. Op het bovendek kunt u genieten van de fantastische vergezichten waardoor u helemaal tot rust komt. Het benedendek is stijlvol ingericht en biedt comfortabele zitplaatsen. Het schip biedt ruimte aan maximaal 70 personen en is daardoor ideaal als besloten locatie. Onze gastvrouwen en gastheren zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Zo kunt u een bijzondere gelegenheid op een bijzondere manier vieren op onze partyboot in Almere!

partyboot

Partyboot huren in Almere? Bekijk onze arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen aan voor het huren van een partyboot in Almere.
Klik op een van de onderstaande arrangementen voor meer informatie:

Wilt u graag eerst zelf onze feestlocatie bekijken en uw wensen persoonlijk bespreken? Maak dan even een afspraak via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via 035 54 14 387 dan kunnen wij de mogelijkheden verder bespreken.

Scroll naar boven