Grote boot huren Almere

Home » Grote boot huren Almere

Ontdek de ultieme luxe op het water door het huren van onze prachtige grote boot in Almere. Bij mpsdeamer.nl bieden wij een unieke ervaring voor groepen van alle soorten en maten. Met een ruim interieur, moderne voorzieningen en een professionele bemanning, kunt u genieten van een onvergetelijke tijd op het water. Stap aan boord en laat ons uw vaaravontuur tot in de puntjes verzorgen. U kunt vandaag nog een grote boot huren in Almere. Reserveer en vaar weg naar uw droomervaring! 

Grote boot huren Almere

MPS de Amer is een geheel gerenoveerde salonboot en heeft een boven-en benedendek dat van alle gemakken is voorzien. Op het bovendek kunt u genieten van de fantastische vergezichten waardoor u helemaal tot rust komt. Het benedendek is stijlvol ingericht en biedt comfortabele zitplaatsen. Het schip biedt ruimte aan maximaal 70 personen en is daardoor ideaal als besloten locatie. Onze gastvrouwen en gastheren zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Zo kunt u een bijzondere gelegenheid op een bijzondere manier vieren op onze grote boot in Almere!

Grote boot huren in Almere? Bekijk onze arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen aan voor het huren van een grote boot in Almere.
Klik op een van de onderstaande arrangementen voor meer informatie:

Wilt u graag eerst zelf onze feestlocatie bekijken en uw wensen persoonlijk bespreken? Maak dan even een afspraak via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via 035 54 14 387 dan kunnen wij de mogelijkheden verder bespreken.

Scroll naar boven