Feestlocatie Bunschoten-Spakenburg

Home » Feestlocatie Bunschoten-Spakenburg

Welkom bij MPS De Amer! Bent u op zoek naar de perfecte feestlocatie in Bunschoten-Spakenburg voor uw speciale gelegenheid? Bij MPS De Amer bieden we een scala aan prachtige ruimtes die geschikt zijn voor elk type feest. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, jubileum of bedrijfsevenement, onze feestlocaties bieden een sfeervolle omgeving, professionele service en moderne faciliteiten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw feest onvergetelijk kunnen maken! 

Feestlocatie Bunschoten-Spakenburg - Stap aan boord

Wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie in Bunschoten-Spakenburg, dan is de MPS de Amer, de juiste plek. De MPS de Amer is een geheel gerenoveerde salonboot en heeft een boven-en benedendek dat van alle gemakken is voorzien. Op het bovendek kunt u genieten van de fantastische vergezichten waardoor u helemaal tot rust komt. Het benedendek is stijlvol ingericht en biedt comfortabele zitplaatsen. Het schip biedt ruimte aan maximaal 70 personen en is daardoor ideaal als besloten locatie. Onze gastvrouwen en gastheren zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Zo kunt u een bijzondere gelegenheid op een bijzondere manier vieren op onze feestlocatie in Bunschoten-Spakenburg!

Feestlocatie huren in Bunschoten-Spakenburg? Bekijk onze arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen aan voor het huren van een feestlocatie in Bunschoten-Spakenburg.
Klik op een van de onderstaande arrangementen voor meer informatie:

Wilt u graag eerst zelf onze feestlocatie bekijken en uw wensen persoonlijk bespreken? Maak dan even een afspraak via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via 035 54 14 387 dan kunnen wij de mogelijkheden verder bespreken.

Scroll naar boven