Feestboot huren Baarn

Home » Feestboot huren Baarn

Stap aan boord van de unieke feestboot van MPS De Amer en beleef een onvergetelijke ervaring op het water! Wanneer u een feestboot wilt huren in Baarn voor een feest, partij of evenementen, dan biedt onze prachtige boot de perfecte locatie. Geniet van de sfeervolle ambiance, uitstekende catering en een adembenemend uitzicht terwijl we varen langs de mooiste plekjes rondom Baarn. Stap aan boord en laat ons uw feest tot in de puntjes verzorgen! Bekijk onze website voor meer informatie en arrangementen voor het huren van een feestboot in Baarn.

Feestboot huren Baarn

MPS de Amer is een geheel gerenoveerde salonboot en heeft een boven-en benedendek dat van alle gemakken is voorzien. Op het bovendek kunt u genieten van de fantastische vergezichten waardoor u helemaal tot rust komt. Het benedendek is stijlvol ingericht en biedt comfortabele zitplaatsen. Het schip biedt ruimte aan maximaal 70 personen en is daardoor ideaal als besloten locatie. Onze gastvrouwen en gastheren zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Zo kunt u een bijzondere gelegenheid op een bijzondere manier vieren op onze feestboot in Baarn!

feestboot huren in Baarn? Bekijk onze arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen aan voor het huren van een feestboot in Baarn.
Klik op een van de onderstaande arrangementen voor meer informatie:

Wilt u graag eerst zelf onze feestlocatie bekijken en uw wensen persoonlijk bespreken? Maak dan even een afspraak via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via 035 54 14 387 dan kunnen wij de mogelijkheden verder bespreken.

Scroll naar boven