Bedrijfsuitjes

Home » Bedrijfsuitjes

Bent u op zoek naar een geslaagd bedrijfsuitje in de regio Gooi- en Eemland? Laat u verrassen door het schip MPS de Amer. Met diverse aanlegplaatsen langs het Gooimeer, Eemmeer en rivier de Eem is het schip een uitermate geschikte locatie voor bedrijven en organisaties uit: Amersfoort, Soest, Baarn, Huizen, Bunschoten-Spakenburg en omstreken.

Bedrijfsuitje in Baarn

MPS de Amer is een geheel gerenoveerde salonboot en heeft een boven-en benedendek dat van alle gemakken is voorzien. Op het bovendek kunt u genieten van de fantastische vergezichten waardoor u helemaal tot rust komt. Het benedendek is stijlvol ingericht en biedt comfortabele zitplaatsen. Het schip biedt ruimte aan maximaal 70 personen en is daardoor ideaal als besloten locatie. Onze gastvrouwen en gastheren zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Bedrijfsuitjes met activiteiten in Amersfoort

Wij bieden drie verschillende opties aan voor het organiseren van uw bedrijfsuitje. Klik op een van de onderstaande opties voor meer informatie.

Boothuur

De boothuur voor alle drie de opties is op basis van het aantal personen:
  • 20 – 30 personen € 20 p.p.
  • 30 – 40 personen € 16 p.p.
  • 40 – 50 personen € 12 p.p.
Voor groepen groter dan 50 personen zal er een offerte op maat worden gemaakt. Vraag hier uw offerte aan.

Wilt u graag eerst zelf onze locatie zien en uw wensen persoonlijk bespreken? Maak dan even een afspraak via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via 035 5414387 dan kunnen wij de mogelijkheden verder bespreken.

Scroll naar boven