Bedrijfsuitje Bunschoten-Spakenburg

Home » Bedrijfsuitje Bunschoten-Spakenburg

Wil je een onvergetelijk bedrijfsuitje in Bunschoten-Spakenburg organiseren? Huur onze feestboot en beleef een avontuur op het water! Met MPS De Amer geniet je van een prachtig uitzicht, heerlijk eten en drinken en een bruisende sfeer. Onze professionele crew staat klaar om aan al jouw wensen te voldoen. Of het nu gaat om een  teambuildingactiviteit, een jubileum of gewoon een gezellig samenzijn, wij maken van jouw bedrijfsuitje in Bunschoten-Spakenburg een succes! 

Bedrijfsuitje Bunschoten-Spakenburg - Stap aan boord

Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor een bedrijfsuitje in Bunschoten-Spakenburg, dan is de MPS de Amer, de juiste plek. De MPS de Amer is een geheel gerenoveerde salonboot en heeft een boven-en benedendek dat van alle gemakken is voorzien. Op het bovendek kunt u genieten van de fantastische vergezichten waardoor u helemaal tot rust komt. Het benedendek is stijlvol ingericht en biedt comfortabele zitplaatsen. Het schip biedt ruimte aan maximaal 70 personen en is daardoor ideaal als besloten locatie. Onze gastvrouwen en gastheren zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Zo kunt u een uw bedrijfsuitje in Bunschoten-Spakenburg op een bijzondere manier vieren op ons schip!

Bedrijfsuitje in Bunschoten-Spakenburg? Bekijk onze arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen aan voor een bedrijfsuitje in Bunschoten-Spakenburg.
Klik op een van de onderstaande arrangementen voor meer informatie:

Wilt u graag eerst zelf onze feestlocatie bekijken en uw wensen persoonlijk bespreken? Maak dan even een afspraak via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via 035 54 14 387 dan kunnen wij de mogelijkheden verder bespreken.

Scroll naar boven