Bedrijfsfeesten

Home » Bedrijfsfeesten
Bent u op zoek naar een unieke locatie in de regio Gooi- en Eemland voor uw bedrijfsfeest? Laat u verrassen door het schip MPS de Amer: Feesten, borrelen en genieten op het water. Met diverse aanlegplaatsen langs het Gooimeer, Eemmeer en rivier de Eem is het schip een uitermate geschikte locatie voor bedrijven en organisaties uit: Amersfoort, Soest, Baarn, Huizen, Bunschoten-Spakenburg en omstreken.

Feestlocatie in Baarn

MPS de Amer is een geheel gerenoveerde salonboot en heeft een boven-en benedendek dat van alle gemakken is voorzien. Op het bovendek kunt u genieten van de fantastische vergezichten waardoor u helemaal tot rust komt. Het benedendek is stijlvol ingericht en biedt comfortabele zitplaatsen. Het schip biedt ruimte aan maximaal 70 personen en is daardoor ideaal als besloten locatie. Onze gastvrouwen en gastheren zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

partyboot

Bekijk onze arrangementen voor uw bedrijfsfeest in Baarn

Wij bieden verschillende arrangementen aan voor het organiseren van uw bedrijfsfeest.
Klik op een van de onderstaande arrangementen voor meer informatie:

Wilt u graag eerst zelf onze locatie zien en uw wensen persoonlijk bespreken? Maak dan even een afspraak via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via 035 5414387 dan kunnen wij de mogelijkheden verder bespreken.

Scroll naar boven