Bedrijfsfeest Eemdijk

Home » Bedrijfsfeest Eemdijk

Organiseer een onvergetelijk bedrijfsfeest in Eemdijk op onze exclusieve feestboot! Bij MPS De Amer bieden wij de perfecte locatie voor een memorabel evenement. Met onze ruime en sfeervolle boot, uitgerust met moderne voorzieningen, kunt u uw collega’s verwennen met een ongeëvenaarde ervaring op het water. Maak indruk met adembenemende uitzichten, heerlijk eten en drinken, en een professioneel team dat voor u klaarstaat. Huur nu onze feestboot en geef uw bedrijfsfeest in Eemdijk de wow-factor die het verdient!

Bedrijfsfeest Eemdijk - Stap aan boord

Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor een bedrijfsfeest in Eemdijk, dan is de MPS de Amer, de juiste plek. De MPS de Amer is een geheel gerenoveerde salonboot en heeft een boven-en benedendek dat van alle gemakken is voorzien. Op het bovendek kunt u genieten van de fantastische vergezichten waardoor u helemaal tot rust komt. Het benedendek is stijlvol ingericht en biedt comfortabele zitplaatsen. Het schip biedt ruimte aan maximaal 70 personen en is daardoor ideaal als besloten locatie. Onze gastvrouwen en gastheren zorgen ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Zo kunt u een uw bedrijfsfeest in Eemdijk op een bijzondere manier vieren op ons schip!

Wilt u graag eerst zelf onze feestlocatie bekijken en uw wensen persoonlijk bespreken? Maak dan even een afspraak via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via 035 54 14 387 dan kunnen wij de mogelijkheden verder bespreken.

Scroll naar boven