Speciaal voor u hebben wij een overzicht samengesteld voor het zelf samen te stellen buffet. De prijs is per persoon inclusief btw.
Prijs per persoon Minimaal vanaf 20 personen Excl. boot huur
€ 39,50Het koude buffet wordt begeleid door wit en bruin zuurdesembrood, kruidenboter en gezouten roomboter. Dit kan aangevuld worden met huisgemaakte pesto of een tomaten-olijven tapenade voor €1,- p.p.
Van de onderstaande gerechten maakt u een keuze uit: 1 visgerecht, 1 vleesgerecht en 3 salades. Uiteraard is het mogelijk om een extra keuze toe te voegen aan uw buffet, wij rekenen dan een meerprijs van € 2,50 p.p.
Ook van de hoofdgerechten maakt u een keuze uit: 1 visgerecht, 1 vleesgerecht en 3 warme garnituren. Wederom is het mogelijk om een extra gerecht aan uw keuze toe te voegen voor een bedrag
van € 3,50 p.p.

Voorgerechten vis
-
Nicoise
Haricot verts - gekookt ei - olijven kriel -verse tonijn
-
Gravad lax
Dille - geroosterde biet
-
Combinatie van gerookte zalm en gestoomde makreel
Rucola
Voorgerechten vlees
-
Carpaccio
Zongedroogde tomaat - pijnboompitten truffelmayonaise - Grana Padano
-
Gebraden kalfsribeye
Geroosterde pompoen - walnoten sherrydressing
-
Vitello tonato
tonijnmayonaise - kappertjes - rucola
-
Parmaham
Meloen - rucola - balsamicodressing

Hoofdgerechten vis
-
Rolletjes scholfilet
Knoflook - groene kruiden - saus met
-
Rivierkreeft
Gebakken zalm filet - beurre blanc
-
Kabeljauwwang
Gegratineerd - gruyère - venkel
Hoofdgerechten vlees
-
Boeuff stroganoff
gestoofde riblappen - paprika - ui champignons - spek
-
Zacht gegaarde varkenslende
Romige mosterdsaus
-
Sous vide bereide maishoen borst
Saus van kastanjechampignons
-
Saté van kippendijen
Satésaus
-
Rundersukade
Eigen jus
-
Zacht gegaarde kippendijen
Teriyakisaus - bosui
-
Lasagne bolognese

Salades
-
Aardappelsalade
Crème fraîche - groene kruiden sjalotten
-
Caesar salade
Ei - croutons - little gem Grana Padano - ansjovisdressing
-
Tomatensalade
Rode ui - basilicum - balsamico
-
Pastasalade
Feta - paprika - pijnboompitten
-
Rauwkostsalade
-
Huzarensalade
Gevulde eieren
-
Caprese
Mozzarella - tomaat - basilicum
Warme garnituren
-
Ratatouille
courgette - aubergine - rode paprika
-
Knolselderij
ragout - prei - knoflook - crème fraîche
-
Aardappelgratin
Gruyère - knoflook
-
Kriel in schil
Olijfolie - rozemarijn
-
Verse friet met schil
-
Geroosterde groenten
Bospeen - pastinaak
Totaalprijs berekenen
Heeft u aanvullende wensen? Of wilt u graag eerst even persoonlijk contact? Maak dan even een afspraak via ons contactformulier of neem telefonisch contact op via 035 54 14 387 dan kunnen wij de mogelijkheden verder bespreken.